Vážíme si ochrany soukromí a vaše osobní údaje zpracováváme pouze s vaším souhlasem.

1. Společnost Blueberry 3D print s.r.o., Letohradská 2603/4, 466 01 Jablonec nad Nisou, Identifikační číslo: 06230661, DIČ: CZ06230661 oddíl C, 3​9830​ vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem zpracovává osobní údaje v souladu s ustanovením podle čl. 26 Nařízení, zpracovávají v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení

  • emailovou adresu

  • telefon

  • text zprávy

 

2. Poskytnuté osobní údaje zákazníka je provozovatel oprávněn zpracovávat a shromažďovat za účelem nabízení obchodu a služeb poskytovaných nebo zprostředkovávaných provozovatelem. Správce zpracovává na tomto webu cookies potřebné fungování webu a analytiku. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností Blueberry 3D print s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Blueberry 3D print s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

 

3. Zákazník je oprávněn svůj souhlas se zpracováním jeho osobních dat odvolat kdykoliv písemnou nebo elektronickou formou.

4. Zpracování osobních údaje provádí společnost Blueberry 3D print s.r.o., tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací jako je například livechat a systém na správu stránek od WIX (EU VAT ID - EU442008451)

 

5. podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • požadovat po nás opravu, aktualizace nebo výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

  • v případě pochybností o dodržování povinností zpracování osobních údajů se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Vyžádat si informaci jaké osobní údaje o vás zpracováváme, požádat o opravu nebo kompletní výmaz na i​nfo@blueberry3dprint.cz​nebo zavolat na +420 775 072 028.

Kde nás najdete:

Komenského 965/19, Jablonec nad Nisou

466 01

Naše služby: